Contract manufacturing glazen ampullen

Toepassingsgebied

De glazen ampul is een verpakkingsvorm met een exclusieve uitstraling. De glazen ampul is terug te vinden in tal van markten en geeft producten zoals bijvoorbeeld vloeibare cosmetica en voedingssupplementen net iets meer allure.

De glazen ampul is een veilige, transparante, betrouwbare en professionele verpakking. Door de speciale uitstraling stellen ampullen u in staat meerwaarde aan uw product en uw assortiment te geven.

Productie

Bij Profill gebruiken we enkel in Europa geproduceerde ampullen. Voor de productie van de ampullen wordt glas van de 1e hydrolytische klasse gebruikt. U heeft de keuze uit clear of bruin glas

De ampullen worden onder GMP-richtlijnen en volgens het kwaliteitsmanagementsysteem DIN EN ISO 9187 vervaardigd. Elke stap in het productieproces wordt continu bewaakt.

Een groot deel van de ampullen wordt in de farmaceutische markt gebruikt. Daarnaast voldoen de ampullen aan alle eisen die aan gebruik in ziekenhuizen worden gesteld.

Zeer hoge kwaliteitseisen vragen om intensieve controles. Deze vinden plaats zowel door middel van een optisch controlesysteem, als ook door kwaliteitscontroleurs tijdens de productie. Na productie worden de ampullen steekproefsgewijs aan diverse tests onderworpen. Pas na goedkeuring worden de ampullen voor verdere verwerking vrijgegeven.

Contract manufacturing

Het afvullen en sluiten van ampullen is een specialisme. Hierbij waarborgen we gedurende het hele proces de kwaliteit van zowel de vloeistof als de ampullen middels onze ISO 22000-certificering.

Vloeistoffen op zowel water- als oliebasis zijn geschikt om af te vullen in glazen ampullen. Voor het afvullen kunt u uw eigen vloeistof aanleveren. Ook is het mogelijk dat wij uw vloeistof laten produceren bij gecertificeerde partners.
We bieden de mogelijkheid om uw vloeistof in verschillende inhoudsmaten te laten afvullen: 1 ml, 2 ml, 3 ml, 5 ml, 10 ml en 20 ml.
Dit zijn de meest gebruikte formaten; uiteraard zijn andere formaten in overleg mogelijk.

Ampullen dienen normaliter in grote aantallen te worden afgenomen. Doordat we de aan te kopen aantallen over verschillende projecten verdelen en door afspraken met Europese fabrikanten is het voor bepaalde inhoudsmaten mogelijk ook kleinere hoeveelheden te leveren.

Bedrukken

Door de ampullen van een bedrukking te voorzien verkrijgen ze een nog professionelere uitstraling.

Het is mogelijk om de ampullen te voorzien van een eigen logo, tekst, batchcode en/of expiry date.

Door middel van de zeefdruktechniek worden de glazen ampullen direct tijdens productie voorzien van een kras- en veegvaste bedrukking. De bedrukking kan worden uitgevoerd in nagenoeg iedere gewenste kleur. Denk daarbij aan de kleur van de huisstijl of van het betreffende merk.

Ampullenbreker

De ampullenbreker is een kunststof hulpmiddel om op een veilige en eenvoudige manier de ampul open te breken. Bovendien zorgt de ampullenbreker er voor dat de vingers niet direct met de inhoud van de ampul in contact komen.

Wij leveren ampullenbrekers voor eenmalig en voor herhaald gebruik. Informeer naar de mogelijkheden.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.