Materialen voor vaardigheidstrainingen onderwijs

Glazen oefenampullen

Speciaal voor trainingsdoeleinden voor opleidingen verpleegkundigen, BHV- en EHBO cursussen levert Profill glazen oefenampullen.

De ampullen zijn van glas van de 1ste hydrolytische klasse volgens DIN-EN-ISO 9187. Daarmee zijn deze ampullen vergelijkbaar met de ampullen die ook in ziekenhuizen worden ingezet. De ampullen zijn gevuld met water (H2O).

De glazen oefenampullen zijn leverbaar in 4 formaten:
1 ml, 2 ml, 5 ml en 10 ml.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte en/of monstermateriaal. Dat kan heel eenvoudig door een mailtje te sturen naar info@profill.nl

glazen oefenampullen voor oefendoeleinden
injectieflacon met zout

INJECTIEFLACONS MET ZOUT

Injectieflacons met zout zijn handig bij het oefenen van verpleegtechnische vaardigheden. Met behulp van de injectieflacons met zout kan praktijkconform geoefend worden in het maken van een injectievloeistof.

De injectieflacons hebben een inhoud van 10 ml en zijn afgesloten met een injectiestopper en een aluminium krimpkap met pp dekplaat.

De injectieflacons zijn eventueel ook zonder zout leverbaar.

Voor een offerte of het aanvragen van bijvoorbeeld monstermateriaal kun je eenvoudig per mail contact met ons opnemen: info@profill.nl

INFUUSZAKKEN

Ook speciaal voor oefendoeleinden voor opleidingen verpleegkundigen, BHV- en EHBO cursussen leveren we infuuszakken.

De infuuszakken zijn verkrijgbaar in een 100 ml – en een 500 ml variant. De infuuszakken worden leeg geleverd met een los aanprikpunt (infuuspoort) en bijspuitpoort (injectiepoort).
Het voordeel is dat zelf gekozen kan worden welke vloeistof in de infuuszak gaat.

De infuuszakken zijn gemaakt van polypropyleen (pp) en voorzien van 2 flexibele slangetjes voor het aansluiten van de poorten.

Mocht je meer informatie over onze infuuszakken willen ontvangen, een offerte of stalen dan volstaat een mailtje naar info@profill.nl.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact met ons op door gebruik te maken van een van onze contactmogelijkheden. Of stuur een mailtje naar info@profill.nl

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.